ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ ΟΙ 14 ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Η Κρήτη φαίνεται πως πρωτοπορεί στον τομέα του αγροτουρισμού, ενώ ενδεικτικό είναι πως χθες έγινε η απονομή στις πρώτες 14 Ρεθεμνιώτικες επιχειρήσεις, οι οποίες έλαβαν τη σχετική πιστοποίηση, ενώ ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα στα Χανιά και αύριο στο Ηράκλειο. Συνολικά στην Κρήτη σήμα πιστοποίησης θα λάβουν εβδομήντα επιχειρήσεις που είναι καταλύματα, ταβέρνες παραδοσιακά καφενεία ή επιχειρήσεις μεταποίησης.

 

Τα κριτήρια που έχουν τεθεί για την πιστοποίηση των επιχειρήσεων είναι η μικρή κλίμακα, η ενασχόληση του ιδιοκτήτη μέσα στην επιχείρηση, η σύνδεση του επισκέπτη με την παραγωγή, τα προϊόντα και τις δραστηριότητες στην ύπαιθρο, αλλά και η σχέση του ιδιοκτήτη με τα τοπικά προϊόντα.


Με χαρά σας ανακοινώνουμε, πως ανάμεσα στις 14 Αγροτουριστικές επιχειρήσεις που βραβεύτηκαν, ήταν και ο Παραδοσιακός ξενώνας μας στο Πάνορμο Ηδύλη. Η διάκριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει τις προσπάθειες που καταβάλουμε όλα αυτά τα χρόνια ενώ μας δεσμεύει στο να συνεχίσουμε με την ίδια αγάπη και ζήλο.