Διαμονή

Το αγροτουριστικό μας κατάλυμα διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετη διαμονή όλες τις εποχές του χρόνου.

Για τις διακοπές σας τους καλοκαιρινούς μήνες, στις βεράντες του ξενώνα, κοντά σε δέντρα και βότανα της Κρητικής γης, μπορείτε να απολαύσετε τη δροσιά και τη θέα στο Κρητικό πέλαγος και στον κήπο.

Τους χειμερινούς μήνες διακοπών, χαλαρώστε και νιώστε τη θαλπωρή της παρέας και της οικογένειας, γύρω από το παλιό πέτρινο τζάκι και τους καναπέδες του καθιστικού.

Τα υπνοδωμάτια είναι ευρύχωρα σε παραδοσιακό Κρητικό στυλ, με σιδερένια κρεβάτια και ουρανό με  κουνουπιέρες.  Στολισμένα με έπιπλα και κεντήματα της γιαγιάς  δίνουν  νότα αυθεντικότητας και υψηλής ποιότητας στη διαμονή σας.

 Τα τρία διαμερίσματα με παραδοσιακά έπιπλα, τζάκια και φροντισμένη διακόσμηση, προσφέρονται για οικογένειες και μεγάλες παρέες.

Αγιόκλημα
Η κατοικία Αγιόκλημα βρίσκεται στο ισόγειο του Ξενώνα. Είναι ανεξάρτητο διαμέρισμα ενός  υπνοδωματίου με τζάκι, που μπορεί να φιλοξενήσει 2-4 άτομα

διαβάστε περισσότερα
Στον όροφο του ξενώνα υπάρχουν 2 μεζονέτες, Υάκινθος και Γιασεμί. Κατοικίες σε χωριστά επίπεδα, με πρόσβαση από το δρόμο. Είναι κατάλληλα και για μεγάλες παρέες, αφού έχουν δικό τους χώρο υποδοχής.
Υάκινθος

Η κατοικία Υάκινθος είναι ένα διαμέρισμα σε χωριστά επίπεδα, που μπορεί να φιλοξενήσει 2-3 άτομα.

διαβάστε περισσότερα
Γιασεμί

Η κατοικία Γιασεμί είναι ένα μεγάλο διαμέρισμα σε χωριστά επίπεδα, με τζάκι, που μπορεί να φιλοξενήσει 2-5 άτομα.

διαβάστε περισσότερα