Δραστηριοτητες

Για να μείνει το ταξίδι στην Κρήτη για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σας, το Ηδύλη είναι δίπλα σας για να σας ενημερώσει για όλες τις εκδηλώσεις στον ξενώνα ή το Πάνορμο, τις οργανωμένες εκδρομές, τις εξορμήσεις σας ή τα σεμινάρια μαγειρικής που διοργανώνονται.

Ακολουθώντας μας στις μονοήμερες εκδρομές μας σε Κρήτη και Σαντορίνη τις οποίες οργανώνουμε σε συνεργασία με ένα τοπικό ταξιδιωτικό γραφείο, θα ανακαλύψετε στοιχεία του πολιτισμού και της κρητικής παράδοσης, την κουλτούρα των ανθρώπων, και τις ατελείωτες φυσικές ομορφιές κάθε περιοχής.

Θα γνωρίσετε την κρητική μουσική παράδοση, το ρεμπέτικο και φυσικά το έργο μεγάλων Ελλήνων συνθετών, όπως του Μίκη Θεοδωράκη ή του Μάνου Χατζηδάκη, στις υπέροχες μουσικές βραδιές που διοργανώνουμε στον ξενώνα μας παρέα με γνωστούς καλλιτέχνες.

Για τις δικές σας, προσωπικές ή οικογενειακές εξορμήσεις σάς προτείνουμε ανεπιφύλακτα μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις φίλων του ξενώνα Ηδύλη, καθώς και προορισμούς που αξίζει να συμπεριλάβετε στο σχεδιασμό των διακοπών σας, όπως τα εργαστήρια αγγειοπλαστικής στις Μαργαρίτες, το Λαογραφικό Μουσείο, Εργαστήρι Κεντητικής στα Χανιά, ταβέρνες και παραδοσιακά καφενεία με ντόπιες αυθεντικές γεύσεις, το Οινοποιείο και το εργαστήρι παρασκευής χειροποίητων σαπουνιών στο Πάνορμο.

Μην παραλείψετε, φυσικά, να επισκεφθείτε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, μικρά και μεγάλα καταπράσινα φαράγγια, σπήλαια με ιστορική και γεωλογική αξία, καθώς και αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής.

 

Ο ξενώνας μας μπορεί να σας παρέχει το χώρο της βιβλιοθήκης για στιγμές χαλάρωσης.
Παρέχεται επίσης μίνι μπαρ.

© Powered by BookonCloud